Út a teljesebb élet felé

Önismereti programok

Út a teljesebb élet felé

Önismereti programok

ÉBRESZTŐ!

Őszi elvonulás a varázslatos Káli medencében 2022 november 25-27.

Ha:

  • a külvilágban történő események félelmet keltenek Benned,
  • úgy érzed, kicsúszik életed irányítása a kezedből,
  • sokasodnak a nehéz helyzetek körülötted és akár több fronton is “harcolnod” kell,
  • úgy érzed, hogy ugyanazokat a köröket futod,

gyere el az őszi szentbékkállai elvonulásunkra!

Sokan a felelősségvállalást teljesen félreértik. Felelősséget vállalunk a gyermekeinkért, a körülöttünk levőkért, barátainkért, a munkánkért, de vajon a saját személyes utunkért vállaljuk e felelősséget? Beleállunk-e a sorsunkba? Meghalljuk-e azt a bizonyos belső hangot? Azt tesszük-e, amit a szívünk diktál?

A szabadság ott kezdődik, amikor elkezdünk figyelni erre a hangra. Amikor már nem a külvilág történéseinek áldozatai vagyunk, hanem együtt áramolunk azokkal. Észrevesszük, amikor nem ezt tesszük, és fülön csípjük azt, ami megakadályoz az áramlásban és ekkor és csakis ekkor nyílik meg a lehetőség másképp DÖNTENI. Addig nem.

Amíg a mindennapi történeteink börtönében sínylődünk, nem látjuk a tágabb képet, és emiatt a lehetőségeinket sem. Amire fókuszálunk, az határozza meg az érzelmi állapotunkat. Ezért nagyon fontos, hogy hogy mire és hogyan figyelünk.

“A bomlott hiedelemrendszereket belülről soha nem értékelheted helyesen; kiterjedésük eleve kizárja ezt. Csak annyit tehetsz, hogy meghaladod a rendszert, eljutsz egy olyan pontra, ahol létezik az épelméjűség, és onnan tekintesz vissza, hogy lásd a különbséget.”
(A Csodák tanítása, TSZ 9.fejezet 203/6)

Ezért szeretnénk megmutatni ezen az elvonuláson azt, hogy a FIGYELEM fejlesztésével milyen egyszerűvé válik mindez. Segítünk kilépni az énközpontú beszűkült nézőpontból, hogy sokkal tágasabban kapcsolódjunk magunkhoz és az életünkhöz.

Tapasztald meg a változást!

Az elvonulásnak a Tréning-TÉR központja ad otthont, a varázslatos Káli medencében.
A 3 napos elvonulás során több olyan technikát fogunk megtanulni, begyakorolni, amelyek támogatnak abban, hogy figyelmünket a jelenbe hozzuk, és minél közelebb kerüljünk ahhoz, hogy felismerjük: Kik vagyunk és mire vágyunk valójában?

Az együtt töltött 3 nap elsősorban gyakorlati eszközökkel fog támogatni Téged abban, hogy

  • a hétköznapokban – a jelenlegi környezetben is – megtartsd a stabilitásod,
  • a kapott eszközöket alkalmazva könnyebben ráláss a működésedre,
  • érzelmeidet, gondolataidat jobban urald,
  • felszabadítsd figyelmedet a személyes problémáid varázsköréből, és többet láss a valóságból,
  • empatikusabb légy magaddal és embertársaiddal.

Bővebb információ és jelentkezés

Dátum: 2022. november 25-27.
Helyszín: Szentbékkálla, Petőfi u 25.
Ellátás: Napi háromszori étkezés, valamint tea, kávé, víz a szünetekben
Részvételi díj: 73.000 Ft/fő, mely tartalmazza a szállást két éjszakára egy színvonalas, új panzióban, kétágyas szobában, az étkezéseket és a program árát, valamint személyes mentoringot az akcióterved véghezviteléhez, céljaid eléréséhez. Kedvezmény: Jelenlegi és korábbi tanítványoknak 20 %.
 laszlo.andrea@treningter.hu

Jelentkezz most tréningjeinkre

„Ahova érdemes elmenned, oda nem vezet rövid út.”

Vavyan Fable

RÓLUNK MONDTÁK

“Hatalmas élmény látni minden alkalommal, ahogy Andi vezeti a csoportot a cél felé, ha kell finoman, szinte észrevehetetlenül, vagy határozottan, tabuk nélkül. Az eredmény mindig mindenki számára a fejlődés, a komfortzónából való kilépés, a szembenézés saját magával…és hogy mi lehet a titok? Andiban a hatalmas szakmai tudás mellett ott van az a fajta tiszta jelenlét és a csoportra való rákapcsolódás, amivel az adott pillanatban mindig érzékeli, hogy mi a leghasznosabb a résztvevők számára.”

Szép Viktória, DRV Zrt. képzési szakértő és tréner

“Andinál nincs „instant” tréning, ha kell, akkor teljesen új tematika születik akár menet közben is. Ahogy az egyik műszaki területen dolgozó vezető kolléga mondta: „Ez a tréner csaj tényleg tud valamit!”

Szép Viktória, DRV Zrt. képzési szakértő és tréner

“Andi trénerképzője a szakmai tudás megszerzésén túl megmutatta azt is, hogy trénerként a legnagyobb erőforrásként önmagunkra kell támaszkodnunk. A kezdő és utána a haladó oktatáson egy gondosan felépített önismereti utat jártunk be, mely során nem csak megismertük, hanem a gyakorlatban meg is tapasztaltuk, hogy mi az, ami trénerként erősségünk lesz, illetve megtanultuk ezeket a kompetenciákat tudatosan használni.”

Szép Viktória, DRV Zrt. képzési szakértő és tréner

“…volt ott minden. A számunkra ismeretlen könyvből egy óra alatt történő tematika írástól kezdve az éjszaka összeállított tréningblokkon és annak pár óra alvás után történő megvalósításán át egészen a kamera előtt történő prezentálásig… Köszönöm Andi, hogy elvittél minket addig a bizonyos falig, erre már valóban lehet építkezni.”

Szép Viktória, DRV Zrt. képzési szakértő és tréner

„Napjainkban „óriási zaj” van a tréningek/képzések terén és pont emiatt nehéz rátalálni arra a képzőre, akire valójában szükség van és akinek összhangban van a küldetése az értékrendjével
és a tetteivel. Hálás vagyok, hogy Andreával és Orsolyával olyan szakmai kapcsolatot tudtunk kialakítani, amely megalapozta a hosszú távú szakmai együttműködésünket. Rendkívül magas szakmai tudás, kiváló kooperációs készség jellemzi az egész csapatot, bátran állítom az teljes management nevében…, – öröm az együttműködés!”

Nagy Attila, HR igazgató, DRV

Andrea felkészültsége és emberi kvalitásai magas szakmai színvonalú képzést tettek lehetővé számomra, ahol a gyakorlati oktatáson volt a fő fókusz. Ezzel minden esélyt megkaptam arra, hogy a jövőben a kapott tudást alkalmazva sikeres trénerként tevékenykedhessek. A képzés szakmaiságán túl az önismereti munka is nagyon hangsúlyosan megjelent.

Czirkos Orsolya, Nyelviskola-vezető

Andi egy nyíltszívű, őszinte, jó emberismerő és emberekkel nagyon jól együttműködni tudó tréner. Sikerei, és természetesen a képzések sikere is ebben rejlik. Egyedülálló módon tudta motiválni a képzésen résztvevő kollegáimat, és persze engem is.

Tökéletesen eltalálta az egyensúlyt az elméleti és gyakorlati képzések aránya között. Lelkiismeretes munkájának köszönhetően nem csak szakmai, hanem személyes fejlődést is tapasztaltam mindannyiunkon. Ezúton is köszönöm munkáját!

Szabó Mihály, Termelési vezető, JOST Hungária

“A pécsi trénerképző felülírta a várakozásaimat! Sokat tanultam a tréneri munka kihívásairól, a szükséges kompetenciákról, és a módszertani alapokról. Rengeteget tanultam a csoporttól, és rengeteget tanultam magamról, a tematika az önismereti munkára is nagy hangsúlyt fektet. Mégis, ami miatt szívből ajánlom, és ami miatt egyedülálló ez a képzés, az Andi személyisége, hitelessége, transzparenciája, és adni akarása.”

Rajnai Edina, HR szakértő, Pécs
“Köszönöm azt a rengeteg tudást és tapasztalatot, amit a trénerképzés során megosztottál velünk úgy, hogy mindeközben magadból is adtál. Csodálatos ember, szakember vagy. Pillanatok alatt kovácsoltál a csoportból összetartó, baráti közösséget. Hálás vagyok Neked a megszerzett tréneri kompetenciákért, de leginkább azért az utazásért, amit az önismeret útján közben bejártam veled. Köszönöm a kapaszkodókat, amit útközben nyújtottál. Jó szívvel ajánlom bármelyik képzésedet!”
Hargitai Ildikó, MBA, coach, mentor, tréner, Pécs

“Több éves HR-es tapasztalattal a hátam mögött elérkezettnek láttam az időt, hogy tovább fejlesszem magam ezen a területen is. Célom volt, hogy belső oktatásokat, workshop-at eredményesebben tudjak majd megtartani. Anditól azonban többet is kaptam: ön- és emberismeretet. Köszönöm az egy évet, a sok közös tanulást és nevetést. Megosztom két legkedvesebb zsinórmértékemet, melyet elhoztam a képzésről: 1. Szeresd a tréningen résztvevőket! 2. Légy transzparens! Jó szívvel ajánlom a képzést.”

Schoblocher Péter, HR vezető, Pécs

“Azért jelentkeztem trénerképzésre, mert szerettem volna olyan eszközöket tanulni, amit az oktatói munkám során használhatok azért, hogy a megváltozott hallgatói igényekre reagáljak. A hallgatói visszajelzések rendkívül pozitívak voltak a félévemről, de ami ennél is fontosabb az talán a következő. Nem csak azt tanultam meg, hogyan reptethetek másokat, hanem én magam is megtanultam repülni. Nagyon köszönöm!”

Rácz-Putzer Petra, Phd, PTE

„Andi profi tréner, hiteles szakember, és mellette nagyszerű EMBER. Nagyon örülök, hogy tőle tanulhattam. A trénerképzéstől sokkal többet kaptam, mint egy újabb végzettséget. A képzés során összeállt a kép az eredményes és jó tréning részleteiről, önmagam jó működéséről, ami sokkal tudatosabbá és magabiztosabbá tesz a munkámban. Köszönök mindent!!!”

Héra-Tóth Andrea

I highly recommend Andrea and Krisztina for team training.  They have the ability to manage even the toughest groups, getting them to open up and actively participate.  When I first scheduled the training it was met with a lot of resistance.  After the first session, the entire team insisted on having more.

They provide professional and personable training and quickly connect with the group.  As a result, my team became more cohesive and effective managers.

Gabe Rozsa, General Manager

Andrea volt az, aki segített felismerni a rosszban is a jót. És ez nem egy sablon szöveg. Addig mindent úgy láttam, hogy „hogyan nem sikerülhet”. Aztán sikerült szemléletet váltanom. Sokáig így éltem, aztán jött egy rosszabb periódus, ami elmosta a pozitív énemet… De egy fordulópontnál újra visszatértem a korábban megtanultakhoz és újra talpra álltam belőle. Ez az igazi tanítás – ha a tanító nélkül később is újra tudod élni a dolgokat. Ehhez az kell, hogy ő ne csak mondja, sorolja, darálja…, de érezze, lássa és mutassa az utat. Mert ha egy utat így találsz meg, akkor bármikor vissza tudsz térni rá, még ha le is térsz róla olykor-olykor…

Gyivicsán Gábor, Value Stream Leader, Coloplast

HÍRLEVÉL

Kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre.