VEZETŐI KÉSZSÉGFEJLESZTÉS

„Ha nem követ senki, akkor csak sétálsz.” (Benjamin Hooks)

Ahhoz, hogy jó vezetők legyünk, kevés az, ha jók vagyunk szakmailag. Sok esetben pedig pont így válunk vezetővé: kiválóak vagyunk a szakterületünkön és ennek eredményeként kiemelnek, vezetővé neveznek ki minket. Innentől kezdve azonban egészen más a feladatunk: nem nekünk kell jól elvégezni a munkát, hanem a beosztottainkkal kell jól elvégeztetni. Ez már egy jóval összetettebb a feladat…

Tapasztalatom szerint, az alábbi témakörök fedik le leginkább a vezetői lét kulcsfontosságú területeit, melyekből igény szerint szabjuk személyre/csoportra a tréningeket.

  • A vezetői szerep értelmezése, vezetői kompetenciák, vezetői stílusok
  • Helyzetfüggő vezetés
  • Menedzsment funkciók – tervezés, szervezés, kontrol
  • Vezetői kommunikáció – delegálás, számonkérés, teljesítményértékelés
  • A vezető, mint csoportszervező és motivátor
  • Az eredményes csapatműködés feltételei
  • Tevékenységmenedzsment (időgazdálkodás)
  • Konfliktuskezelés

Jelentkezz most tréningjeinkre

„Ahova érdemes elmenned, oda nem vezet rövid út.”

Vavyan Fable

RÓLUNK MONDTÁK

Andrea felkészültsége és emberi kvalitásai magas szakmai színvonalú képzést tettek lehetővé számomra, ahol a gyakorlati oktatáson volt a fő fókusz. Ezzel minden esélyt megkaptam arra, hogy a jövőben a kapott tudást alkalmazva sikeres trénerként tevékenykedhessek. A képzés szakmaiságán túl az önismereti munka is nagyon hangsúlyosan megjelent.

Czirkos Orsolya, Nyelviskola-vezető

Andi egy nyíltszívű, őszinte, jó emberismerő és emberekkel nagyon jól együttműködni tudó tréner. Sikerei, és természetesen a képzések sikere is ebben rejlik. Egyedülálló módon tudta motiválni a képzésen résztvevő kollegáimat, és persze engem is.

Tökéletesen eltalálta az egyensúlyt az elméleti és gyakorlati képzések aránya között. Lelkiismeretes munkájának köszönhetően nem csak szakmai, hanem személyes fejlődést is tapasztaltam mindannyiunkon. Ezúton is köszönöm munkáját!

Szabó Mihály, Termelési vezető, JOST Hungária

I highly recommend Andrea and Krisztina for team training.  They have the ability to manage even the toughest groups, getting them to open up and actively participate.  When I first scheduled the training it was met with a lot of resistance.  After the first session, the entire team insisted on having more.

They provide professional and personable training and quickly connect with the group.  As a result, my team became more cohesive and effective managers.

Gabe Rozsa, General Manager

Andrea volt az, aki segített felismerni a rosszban is a jót. És ez nem egy sablon szöveg. Addig mindent úgy láttam, hogy „hogyan nem sikerülhet”. Aztán sikerült szemléletet váltanom. Sokáig így éltem, aztán jött egy rosszabb periódus, ami elmosta a pozitív énemet… De egy fordulópontnál újra visszatértem a korábban megtanultakhoz és újra talpra álltam belőle. Ez az igazi tanítás – ha a tanító nélkül később is újra tudod élni a dolgokat. Ehhez az kell, hogy ő ne csak mondja, sorolja, darálja…, de érezze, lássa és mutassa az utat. Mert ha egy utat így találsz meg, akkor bármikor vissza tudsz térni rá, még ha le is térsz róla olykor-olykor…

Gyivicsán Gábor, Value Stream Leader, Coloplast

HÍRLEVÉL

Kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre.