László Andrea Trénin-tér coach

László Andrea

Ügyvezető, szakmai vezető

23 évvel ezelőtt egy multinacionális cégnél feleltem a Dunántúl értékesítési eredményeiért és a csapatomat ösztönöztem a legjobb teljesítménycélok elérésére. Példaképem az a vezetőm volt, aki a kiválasztásban a legfontosabbnak a hitelességet, a becsületességet, az emberi értékeket tartotta, és csak ezt követték a szakmai szempontok. Azóta a tapasztalataim csak megerősítették bennem ezt a hozzáállást, és ars poeticámmá vált: Ismerd meg önmagad, légy büszke az erősségeidre, fogadd el a „hibáidat”. Csak így leszel hiteles mások számára, és csak így léphetsz a fejlődés útjára.
Ezért indulok el mindig a kályhától, és kezdem az önismeretnél, bármilyen fejlesztésről legyen is szó.

Jelenleg trénerként, coachként arra bátorítalak, hogy lépj ki a komfortzónádból, ugorj bele a „nyúl üregébe”, tudd meg ki vagy, hogy hiteles ember, vezető lehess.

Hiszek a fejlesztésben, és abban, hogy mindenkihez meg lehet találni a kulcsot. Meg tudom teremteni azt a légkört, amelyben dolgozni és fejlődni tudunk. Tisztelem Benned az EMBERT, és azt ahol MOST tartasz.

Gazdasági végzettségemet a BGF-en szereztem 1991-ben, majd humán szervezőként diplomáztam 2007-ben a Pécsi Egyetemen.
22 éve dolgozom trénerként, szervezetfejlesztőként. Ezen időszak alatt gyakorlatot szereztem mind készségfejlesztő tréningek tartásában, vezetői coachingban, mind a vállalati HR területén.

KÜLDETÉSÜNK

“A mai kor megváltozott igényeinek és kihívásainak megfelelő szervezetek építése, melyben az együttműködő vezetők kíváló embersége határozza meg a szervezet vonzerejét, megtartó képességét, fejlődési potenciálját, a résztvevők elégedettségét, végeredményben üzleti sikereit.”

Jelentkezzen most tréningjeinkre

  • 06-30-9364-361

„Ahova érdemes elmenned, oda nem vezet rövid út.”

Vavyan Fable

RÓLUNK MONDTÁK

Andrea felkészültsége és emberi kvalitásai magas szakmai színvonalú képzést tettek lehetővé számomra, ahol a gyakorlati oktatáson volt a fő fókusz. Ezzel minden esélyt megkaptam arra, hogy a jövőben a kapott tudást alkalmazva sikeres trénerként tevékenykedhessek. A képzés szakmaiságán túl az önismereti munka is nagyon hangsúlyosan megjelent.

Czirkos Orsolya, Nyelviskola-vezető

Andi egy nyíltszívű, őszinte, jó emberismerő és emberekkel nagyon jól együttműködni tudó tréner. Sikerei, és természetesen a képzések sikere is ebben rejlik. Egyedülálló módon tudta motiválni a képzésen résztvevő kollegáimat, és persze engem is.

Tökéletesen eltalálta az egyensúlyt az elméleti és gyakorlati képzések aránya között. Lelkiismeretes munkájának köszönhetően nem csak szakmai, hanem személyes fejlődést is tapasztaltam mindannyiunkon. Ezúton is köszönöm munkáját!

Szabó Mihály, Termelési vezető, JOST Hungária

I highly recommend Andrea and Krisztina for team training.  They have the ability to manage even the toughest groups, getting them to open up and actively participate.  When I first scheduled the training it was met with a lot of resistance.  After the first session, the entire team insisted on having more.

They provide professional and personable training and quickly connect with the group.  As a result, my team became more cohesive and effective managers.

Gabe Rozsa, General Manager

Andrea volt az, aki segített felismerni a rosszban is a jót. És ez nem egy sablon szöveg. Addig mindent úgy láttam, hogy „hogyan nem sikerülhet”. Aztán sikerült szemléletet váltanom. Sokáig így éltem, aztán jött egy rosszabb periódus, ami elmosta a pozitív énemet… De egy fordulópontnál újra visszatértem a korábban megtanultakhoz és újra talpra álltam belőle. Ez az igazi tanítás – ha a tanító nélkül később is újra tudod élni a dolgokat. Ehhez az kell, hogy ő ne csak mondja, sorolja, darálja…, de érezze, lássa és mutassa az utat. Mert ha egy utat így találsz meg, akkor bármikor vissza tudsz térni rá, még ha le is térsz róla olykor-olykor…

Gyivicsán Gábor, Value Stream Leader, Coloplast

HÍRLEVÉL

Kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre.