László Andrea

Laszlo_Andrea_219 évvel ezelőtt egy multinacionális cégnél feleltem a Dunántúl értékesítési eredményeiért és a csapatomat ösztönöztem a legjobb teljesítménycélok elérésére. Példaképem az a vezetőm volt, aki a kiválasztásban a legfontosabbnak a hitelességet, a becsületességet, az emberi értékeket tartotta, és csak ezt követték a szakmai szempontok. Azóta a tapasztalataim csak megerősítették bennem ezt a hozzáállást, és ars poeticámmá vált: Ismerd meg önmagad, légy büszke az erősségeidre, fogadd el a „hibáidat”. Csak így leszel hiteles mások számára, és csak így léphetsz a fejlődés útjára.
Ezért indulok el mindig a kályhától, és kezdem az önismeretnél, bármilyen fejlesztésről legyen is szó.

Jelenleg trénerként, coachként arra bátorítalak, hogy lépj ki a komfortzónádból, ugorj bele a „nyúl üregébe”, tudd meg ki vagy, hogy hiteles ember, vezető lehess.

Hiszek a fejlesztésben, és abban, hogy mindenkihez meg lehet találni a kulcsot. Meg tudom teremteni azt a légkört, amelyben dolgozni és fejlődni tudunk. Tisztelem Benned az EMBERT, és azt ahol MOST tartasz.

Gazdasági végzettségemet a BGF-en szereztem 1991-ben, majd humán szervezőként diplomáztam 2007-ben a Pécsi Egyetemen.
18 éve dolgozom trénerként, szervezetfejlesztőként. Ezen időszak alatt gyakorlatot szereztem mind készségfejlesztő tréningek tartásában, vezetői coachingban, mind a vállalati HR területén.