Földiné Pék Rita coach, tréner, mediátor

Földiné Pék Rita

Coach, tréner, mediátor

„Mindenki a saját világában él. Ha meg akarjuk változtatni a világunkat, nekünk kell megváltoznunk.”
Rüdiger Dahlke

régi keretekből való kilépéshez, és egy újfajta, a kívánt eredményt hozó viselkedési stratégia kialakításához sok esetben készségfejlesztés vagy attitűdváltás is szükséges. Erre kiváló lehetőség a tréning, vagy egy coaching folyamat. Coach-ként és trénerként azon fáradozom, hogy a hozzám forduló személy átléphesse a saját korlátait, s merje élni azt az életet, amit élhetne, ha legyőzné a belső akadályait. Megtiszteltetésnek érzem, ha ezen az úton kísérő lehetek.

Eredeti szakmám szerint közgazdász vagyok, a coaching és tréning tevékenység megkezdése előtt több évig dolgoztam a verseny szférában tanácsadóként. Az így szerzett tapasztalataim révén nyitott vagyok a gazdasági szektorban dolgozók problémáira, kihívásaira. Könnyen bele tudok helyezkedni a beszélgetés során kirajzolódó szituációkba, konfliktus- illetve stresszhelyzetekbe. Ez segíti a megértést és a helyes megoldás megtalálásának hatékony támogatását.

Az emberi kapcsolatok mindig is mélyen foglalkoztattak. Többek között ez vitt új hivatásom irányába. Küldetésemnek érzem az emberek támogatását a tudatos élet felé vezető úton.

Folyamatosan képzem magam, ami egyrészt segít a látóköröm szélesítésében, másrészt új módszerekkel gyarapszik az eszköztáram. A szakmai ismeretek mellett a személyiségem fejlesztésére, önmagam megismerésére is nagy hangsúlyt fektetek. Hiszem, hogy a másik emberhez az út önmagunkon keresztül vezet. Minél jobban ismerem magam, annál inkább megértem és elfogadom a másik ember tetteit, hozzám való viszonyulását.

Jelentkezz most tréningjeinkre

„Ahova érdemes elmenned, oda nem vezet rövid út.”

Vavyan Fable

RÓLUNK MONDTÁK

Andrea felkészültsége és emberi kvalitásai magas szakmai színvonalú képzést tettek lehetővé számomra, ahol a gyakorlati oktatáson volt a fő fókusz. Ezzel minden esélyt megkaptam arra, hogy a jövőben a kapott tudást alkalmazva sikeres trénerként tevékenykedhessek. A képzés szakmaiságán túl az önismereti munka is nagyon hangsúlyosan megjelent.

Czirkos Orsolya, Nyelviskola-vezető

Andi egy nyíltszívű, őszinte, jó emberismerő és emberekkel nagyon jól együttműködni tudó tréner. Sikerei, és természetesen a képzések sikere is ebben rejlik. Egyedülálló módon tudta motiválni a képzésen résztvevő kollegáimat, és persze engem is.

Tökéletesen eltalálta az egyensúlyt az elméleti és gyakorlati képzések aránya között. Lelkiismeretes munkájának köszönhetően nem csak szakmai, hanem személyes fejlődést is tapasztaltam mindannyiunkon. Ezúton is köszönöm munkáját!

Szabó Mihály, Termelési vezető, JOST Hungária

I highly recommend Andrea and Krisztina for team training.  They have the ability to manage even the toughest groups, getting them to open up and actively participate.  When I first scheduled the training it was met with a lot of resistance.  After the first session, the entire team insisted on having more.

They provide professional and personable training and quickly connect with the group.  As a result, my team became more cohesive and effective managers.

Gabe Rozsa, General Manager

Andrea volt az, aki segített felismerni a rosszban is a jót. És ez nem egy sablon szöveg. Addig mindent úgy láttam, hogy „hogyan nem sikerülhet”. Aztán sikerült szemléletet váltanom. Sokáig így éltem, aztán jött egy rosszabb periódus, ami elmosta a pozitív énemet… De egy fordulópontnál újra visszatértem a korábban megtanultakhoz és újra talpra álltam belőle. Ez az igazi tanítás – ha a tanító nélkül később is újra tudod élni a dolgokat. Ehhez az kell, hogy ő ne csak mondja, sorolja, darálja…, de érezze, lássa és mutassa az utat. Mert ha egy utat így találsz meg, akkor bármikor vissza tudsz térni rá, még ha le is térsz róla olykor-olykor…

Gyivicsán Gábor, Value Stream Leader, Coloplast

HÍRLEVÉL

Kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre.