BELSŐ TRÉNEREK KÉPZÉSE 2023 TAVASZ

A trénerképzés egyszerre módszertan, készségfejlesztés és mély önismereti munka. A képzés során nagy hangsúlyt fektetünk a tanult ismeretek gyakorlati hasznosítására és a visszajelzésre, korrekcióra.

A képzés tartalma:

 • Tréning tematikák összeállítása
 • Tréning vezetése (megvalósítás, visszajelzés, értékelés, elemzés, összegzés)
 • Csoportdinamikai folyamatok működtetése
 • Tréneri készségek fejlesztése
 • Tréneri módszertani ismeretek
 •  Különböző tréning gyakorlattípusok megismerése, kapcsolódó know-how átadás
 • Prezentációs és kommunikációs készségek fejlesztése
 • Egyéni visszajelzés

Hogyan zajlik a képzés?

 • A trénerképzés 10 napban kerül megrendezésre, Veszprémben, havonta 1 szerdai nap, és zárásként 2 nap egyben (péntek-szombat) Szentbékkállán.
 • A leendő trénerek maguk is egy tréningcsoportot alkotva vesznek részt a képzésen, melyen a tréning feladatokon keresztül a tréneri módszertant is elsajátítják.
 • Alkalmanként meghatározott témaköröket dolgozunk fel gyakorlati feladatokon keresztül. A fő témakörök: önismeret, együttműködés, asszertív kommunikáció, prezentáció, csapatépítés. Ezt befolyásolja a résztvevők igénye is.
 • Minden résztvevő egy 60 perces tréningblokkot tart meghatározott témában, melyről visszajelzést kap. Ezáltal az egyéni erősségeket és fejlesztési potenciálokat is feltárjuk.
 • Bemelegítő, energetizáló, záró és egyéb játékos rövid feladatok tárházát ismerhetik meg a résztvevők.
 • A résztvevők a különféle témákhoz kapcsolódó tréninggyakorlatokat, saját tapasztalás útján, módszertannal együtt vihetik haza. Megismerik a gyakorlatok tervezését, instruálását, hatásmechanizmusát, levezetését, összefoglalását.
 • A képzés végére a résztvevők képesek lesznek különböző igényeknek megfelelő tematika összeállítására, a tréning megtartására, a csoportban zajló interakciók és kapcsolatok irányítására, a tréningrésztvevők bevonására, a tréningek során előforduló nehéz helyzetek, konfliktusok kezelésére.

  06-30-9364-361

  • Feladatokon, különféle teszteken, visszajelzéseken, csoportmunkán és egyéni megtapasztalásokon valamint ezek tudatosításán keresztül mindenképpen fejlődni fog a résztvevők önismerete is!
  • A tréning utolsó 2 napja bentlakásos formában valósul meg, ekkor lesz a záróvizsga is.

  A program vezető trénere László Andrea, a Tréning-TÉR Kft. tulajdonos-ügyvezetője és szakmai vezetője.

  Bővebb információ és jelentkezés:

  László Andrea
  06/30/9364-361
  laszlo.andrea@treningter.hu
  www.treningter.hu
  Facebook: www.facebook.com/treningter

  Részletek:

  • A képzés tervezett időpontjai: 2023. március 8., április 12., május 10., június 7., június 28., szeptember 6., október 4., november 8., december 1-2.
  • Helyszín: 8 alkalom a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Elnökségi termében, az utolsó 2 alkalom bentlakásos formában Szentbékkállán valósul meg.
  • Jelentkezési feltétel: Felsőfokú végzettség
  • A képzés díja: 390.000 Ft/fő, amely tartalmazza a teljes ellátást a képzési napokon, a 2 napos zárótréning szállását, valamint egy alkalom egyéni visszajelzést/coachingot.
  • Kedvezmények: Early bird 10 %, ha január 31-ig jelentkezel!
  • Jelentkezési határidő: 2023. február 25.

   Szeretettel várlak!

  Alap_trénerképzés_Tréning tér.

  Korábbi résztvevők ajánlásai:

  „Nagyon jó szívvel ajánlom a Tréner Alapképzést leendő vagy tudásukat fejleszteni kívánó trénereknek, de azoknak is, akiknek elsődleges célja önmaguk fejlesztése.  Andrea tréningjének minden percét hasznosnak, átformálónak és előrevivőnek éreztem. Bátran billent ki a komfortzónádból, ahol a legtöbbet tanulhatsz magadról, helyzeteidről, működési módodról és ahol garantáltan fejlődni fogsz. Teszi mindezt úgy, hogy biztos kézzel, pontosabban tiszta fejjel és szívvel megtart, támogat, mindeközben bátorít és az a cél hajtja, hogy tudását átadja és te fejlődj. Munkáját professzionalizmus, maximalizmus, humánum jellemzi, és valódi emberszeretet övezi.”
  Dr. Bányai Edit habilitált egyetemi docens, coach, tréner, Pécs

  “A pécsi trénerképző felülírta a várakozásaimat! Sokat tanultam a tréneri munka kihívásairól, a szükséges kompetenciákról, és a módszertani alapokról. Rengeteget tanultam a csoporttól, és rengeteget tanultam magamról, a tematika az önismereti munkára is nagy hangsúlyt fektet. Mégis, ami miatt szívből ajánlom, és ami miatt egyedülálló ez a képzés, az Andi személyisége, hitelessége, transzparenciája, és adni akarása.”
  Rajnai Edina, HR szakértő, Pécs

  “Kedves Andi, köszönöm azt a rengeteg tudást és tapasztalatot, amit a trénerképzés során megosztottál velünk úgy, hogy mindeközben magadból is adtál. Csodálatos ember, szakember  vagy. Pillanatok alatt kovácsoltál a csoportból összetartó, baráti közösséget. Hálás vagyok Neked a megszerzett tréneri kompetenciákért, de leginkább azért az utazásért, amit az önismeret útján közben bejártam veled. Köszönöm a kapaszkodókat, amit útközben nyújtottál. Jó szívvel ajánlom bármelyik képzésedet!”
  Hargitai Ildikó MBA, coach, mentor, tréner, Pécs

  “Több éves HR-es tapasztalattal a hátam mögött elérkezettnek láttam az időt, hogy tovább fejlesszem magam ezen a területen is. Célom volt, hogy belső oktatásokat, workshop-at eredményesebben tudjak majd megtartani. Anditól azonban többet is kaptam: ön- és emberismeretet.
  Köszönöm az egy évet, a sok közös tanulást és nevetést. Megosztom két legkedvesebb zsinórmértékemet, melyet elhoztam a képzésről: 1. Szeresd a tréningen résztvevőket! 2. Légy transzparens! Jó szívvel ajánlom a képzést.”
  Schoblocher Péter, HR vezető, Pécs

  “Bár a trénerképzés egy hónapja lezárult, valójában máig emésztem a tényét annak, hogy egy képzésen vettem részt. Hihetetlen és megfoghatatlan, hogy egy képzés hogy lehet ennyire “képzésszerűtlen”. Az én számomra ez nem egy képzés volt. Az én számomra ez inspiráció volt, kaland volt, és nem utolsósorban kapcsolódás volt hozzám nagyon hasonló, csodálatos emberekkel. Andi mellett olyan mértékű elfogadást, befogadást, biztonságot és feltétlen szeretetet tapasztalhattunk meg együtt, ami szerintem ritkán adatik meg egy közösségben. Nekem élmény volt minden perce, és minden alkalommal feltöltődve, csordultig szeretettel mentem haza.

  És ami a legjobb: mindez nem ment az ismeretszerzés rovására, sőt! A képzés végi vizsgaalkalmon mi lepődtünk meg a legjobban, hogy egészen váratlan helyekről elő tudtuk szedni a korábban tanultakat, és könnyedén, erőlködés nélkül meg tudtuk oldani a feladatot. Ja kérem, hogy tanulni így is lehet? Én ma már azt mondom, hogy csakis így érdemes – én itt csak kaptam, amiért örökké hálás leszek!”
  Happ Judit, Budapest

  “Nekem nem könnyű biztonságban érezni magam olyan helyzetben, ahol én vagyok tréneri (domináns) pozícióban, de Andi a tréning során olyan elfogadó légkört alakított ki, hogy még általam ismeretlen kvalitásaim is meg tudtak jelenni, amiket biztosan tovább tudok vinni éles tréning helyzetekre is. Köszönöm Andinak és magamnak, hogy ott lehettem!”
  Kléh-Reinle István, Budapest

  “Azért jelentkeztem trénerképzésre, mert szerettem volna olyan eszközöket tanulni, amit az oktatói munkám során használhatok azért, hogy a megváltozott hallgatói igényekre reagáljak. A hallgatói visszajelzések rendkívül pozitívak voltak a félévemről, de ami ennél is fontosabb az talán a következő. Nem csak azt tanultam meg, hogyan reptethetek másokat, hanem én magam is megtanultam repülni. Ezt pedig nagyon köszönöm!”
  Rácz-Putzer Petra, Phd, PTE, Pécs

  „Andi profi tréner, hiteles szakember, és mellette nagyszerű EMBER. Nagyon örülök, hogy tőle tanulhattam.  A trénerképzéstől sokkal többet kaptam, mint egy újabb végzettséget. ​A képzés során összeállt a kép az eredményes és jó tréning részleteiről, önmagam jó működéséről, ami sokkal tudatosabbá és magabiztosabbá tesz a munkámban. Köszönök mindent!!!”
  Héra-Tóth Andrea, Pécs

  Jelentkezz most tréningjeinkre

  „Ahova érdemes elmenned, oda nem vezet rövid út.”

  Vavyan Fable

  RÓLUNK MONDTÁK

  “Életre szóló élményt kaptam ezen a hétvégi testet lelket töltő programon. Csodás helyen, jó emberekkel, Andi és András személyében fantasztikus trénerrel és házigazdával épültünk, fejlődtünk. Több önismereti programon vettem már részt, mégis ez a hétvége változtatta meg úgy a szemléletemet, hogy egy nagyon más (jobb) “szemüvegen” keresztül láthatom a világot. Óriási hála Nektek és minden Csoporttagnak! A legjobb döntés volt, hogy részt vettem.”

  Héra Andi, Pécs

  “Hatalmas élmény látni minden alkalommal, ahogy Andi vezeti a csoportot a cél felé, ha kell finoman, szinte észrevehetetlenül, vagy határozottan, tabuk nélkül. Az eredmény mindig mindenki számára a fejlődés, a komfortzónából való kilépés, a szembenézés saját magával…és hogy mi lehet a titok? Andiban a hatalmas szakmai tudás mellett ott van az a fajta tiszta jelenlét és a csoportra való rákapcsolódás, amivel az adott pillanatban mindig érzékeli, hogy mi a leghasznosabb a résztvevők számára.”

  Szép Viktória, DRV Zrt. képzési szakértő és tréner

  “Andinál nincs „instant” tréning, ha kell, akkor teljesen új tematika születik akár menet közben is. Ahogy az egyik műszaki területen dolgozó vezető kolléga mondta: „Ez a tréner csaj tényleg tud valamit!”

  Szép Viktória, DRV Zrt. képzési szakértő és tréner

  “Andi trénerképzője a szakmai tudás megszerzésén túl megmutatta azt is, hogy trénerként a legnagyobb erőforrásként önmagunkra kell támaszkodnunk. A kezdő és utána a haladó oktatáson egy gondosan felépített önismereti utat jártunk be, mely során nem csak megismertük, hanem a gyakorlatban meg is tapasztaltuk, hogy mi az, ami trénerként erősségünk lesz, illetve megtanultuk ezeket a kompetenciákat tudatosan használni.”

  Szép Viktória, DRV Zrt. képzési szakértő és tréner

  “…volt ott minden. A számunkra ismeretlen könyvből egy óra alatt történő tematika írástól kezdve az éjszaka összeállított tréningblokkon és annak pár óra alvás után történő megvalósításán át egészen a kamera előtt történő prezentálásig… Köszönöm Andi, hogy elvittél minket addig a bizonyos falig, erre már valóban lehet építkezni.”

  Szép Viktória, DRV Zrt. képzési szakértő és tréner

  „Napjainkban „óriási zaj” van a tréningek/képzések terén és pont emiatt nehéz rátalálni arra a képzőre, akire valójában szükség van és akinek összhangban van a küldetése az értékrendjével
  és a tetteivel. Hálás vagyok, hogy Andreával és Orsolyával olyan szakmai kapcsolatot tudtunk kialakítani, amely megalapozta a hosszú távú szakmai együttműködésünket. Rendkívül magas szakmai tudás, kiváló kooperációs készség jellemzi az egész csapatot, bátran állítom az teljes management nevében…, – öröm az együttműködés!”

  Nagy Attila, HR igazgató, DRV

  Andrea felkészültsége és emberi kvalitásai magas szakmai színvonalú képzést tettek lehetővé számomra, ahol a gyakorlati oktatáson volt a fő fókusz. Ezzel minden esélyt megkaptam arra, hogy a jövőben a kapott tudást alkalmazva sikeres trénerként tevékenykedhessek. A képzés szakmaiságán túl az önismereti munka is nagyon hangsúlyosan megjelent.

  Czirkos Orsolya, Nyelviskola-vezető

  Andi egy nyíltszívű, őszinte, jó emberismerő és emberekkel nagyon jól együttműködni tudó tréner. Sikerei, és természetesen a képzések sikere is ebben rejlik. Egyedülálló módon tudta motiválni a képzésen résztvevő kollegáimat, és persze engem is.

  Tökéletesen eltalálta az egyensúlyt az elméleti és gyakorlati képzések aránya között. Lelkiismeretes munkájának köszönhetően nem csak szakmai, hanem személyes fejlődést is tapasztaltam mindannyiunkon. Ezúton is köszönöm munkáját!

  Szabó Mihály, Termelési vezető, JOST Hungária
  “Andiéknál nem első alkalommal jártam, így abban biztos voltam, hogy ezúttal is izgalmas hétvége vár rám támogató, szerető közegben. Ami azonban az önismereti elvonuláson történt, minden elvárásomat, előzetes elképzelésemet felülmúlta. Nagy felismerések, mély érzelmek, érdekes beszélgetések, nagyon erős feladatok jellemezték a programot finom ételekkel, sok nevetéssel, kellemes sétákkal és jógával megfűszerezve. Szívből ajánlom mindenkinek, aki nyitott arra, hogy jobban megismerje önmagát, akárhol is tart ezen az úton.”
  Bencze Barbi, Sárvár

  “A pécsi trénerképző felülírta a várakozásaimat! Sokat tanultam a tréneri munka kihívásairól, a szükséges kompetenciákról, és a módszertani alapokról. Rengeteget tanultam a csoporttól, és rengeteget tanultam magamról, a tematika az önismereti munkára is nagy hangsúlyt fektet. Mégis, ami miatt szívből ajánlom, és ami miatt egyedülálló ez a képzés, az Andi személyisége, hitelessége, transzparenciája, és adni akarása.”

  Rajnai Edina, HR szakértő, Pécs
  “Köszönöm azt a rengeteg tudást és tapasztalatot, amit a trénerképzés során megosztottál velünk úgy, hogy mindeközben magadból is adtál. Csodálatos ember, szakember vagy. Pillanatok alatt kovácsoltál a csoportból összetartó, baráti közösséget. Hálás vagyok Neked a megszerzett tréneri kompetenciákért, de leginkább azért az utazásért, amit az önismeret útján közben bejártam veled. Köszönöm a kapaszkodókat, amit útközben nyújtottál. Jó szívvel ajánlom bármelyik képzésedet!”
  Hargitai Ildikó, MBA, coach, mentor, tréner, Pécs

  “Több éves HR-es tapasztalattal a hátam mögött elérkezettnek láttam az időt, hogy tovább fejlesszem magam ezen a területen is. Célom volt, hogy belső oktatásokat, workshop-at eredményesebben tudjak majd megtartani. Anditól azonban többet is kaptam: ön- és emberismeretet. Köszönöm az egy évet, a sok közös tanulást és nevetést. Megosztom két legkedvesebb zsinórmértékemet, melyet elhoztam a képzésről: 1. Szeresd a tréningen résztvevőket! 2. Légy transzparens! Jó szívvel ajánlom a képzést.”

  Schoblocher Péter, HR vezető, Pécs

  “Azért jelentkeztem trénerképzésre, mert szerettem volna olyan eszközöket tanulni, amit az oktatói munkám során használhatok azért, hogy a megváltozott hallgatói igényekre reagáljak. A hallgatói visszajelzések rendkívül pozitívak voltak a félévemről, de ami ennél is fontosabb az talán a következő. Nem csak azt tanultam meg, hogyan reptethetek másokat, hanem én magam is megtanultam repülni. Nagyon köszönöm!”

  Rácz-Putzer Petra, Phd, PTE

  „Andi profi tréner, hiteles szakember, és mellette nagyszerű EMBER. Nagyon örülök, hogy tőle tanulhattam. A trénerképzéstől sokkal többet kaptam, mint egy újabb végzettséget. A képzés során összeállt a kép az eredményes és jó tréning részleteiről, önmagam jó működéséről, ami sokkal tudatosabbá és magabiztosabbá tesz a munkámban. Köszönök mindent!!!”

  Héra-Tóth Andrea

  I highly recommend Andrea and Krisztina for team training.  They have the ability to manage even the toughest groups, getting them to open up and actively participate.  When I first scheduled the training it was met with a lot of resistance.  After the first session, the entire team insisted on having more.

  They provide professional and personable training and quickly connect with the group.  As a result, my team became more cohesive and effective managers.

  Gabe Rozsa, General Manager

  Andrea volt az, aki segített felismerni a rosszban is a jót. És ez nem egy sablon szöveg. Addig mindent úgy láttam, hogy „hogyan nem sikerülhet”. Aztán sikerült szemléletet váltanom. Sokáig így éltem, aztán jött egy rosszabb periódus, ami elmosta a pozitív énemet… De egy fordulópontnál újra visszatértem a korábban megtanultakhoz és újra talpra álltam belőle. Ez az igazi tanítás – ha a tanító nélkül később is újra tudod élni a dolgokat. Ehhez az kell, hogy ő ne csak mondja, sorolja, darálja…, de érezze, lássa és mutassa az utat. Mert ha egy utat így találsz meg, akkor bármikor vissza tudsz térni rá, még ha le is térsz róla olykor-olykor…

  Gyivicsán Gábor, Value Stream Leader, Coloplast

  HÍRLEVÉL

  Kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre.