TRÉNERI KÉSZSÉGEK FEJLESZTÉSE MINDENKINEK

A képzés célja, hogy felkészítse a résztvevőket egy interaktív tanulási folyamat vezetésére, amelyben az ismeretek átadása mellett a tréner a készségfejlesztés és az attitűd-váltás lehetőségét is képes megteremteni.

A résztvevők a képzés során ízelítőt kapnak többféle tréning tematikából. Így egy-egy napos kommunikációs, konfliktuskezelő, csapatépítő, vezetőképző tréning-blokk is részét képezi a tematikának.

A tréning fontos része a módszertani képzés; a résztvevők megismerik a jó tréning jellemzőit, a különböző feladattípusokat és azok levezetési gyakorlatát, a tréneri szerep sajátosságait, az igényelt tréneri kompetenciákat.

A képzés során nagy hangsúlyt fektetünk a tanult ismeretek gyakorlati hasznosítására és a visszajelzésre, korrekcióra.

Fejlődési területek:

 • önismeret
 • konfliktus-és stresszkezelés
 • prezentációs készségek
 • kommunikációs készségek
 • csoportdinamikai ismeretek
 • csoportvezetés

A képzés végére képes lesz különböző igényeknek megfelelő tematika összeállítására és a tréning megtartására, a csoportban zajló interakciók és kapcsolatok irányítására, a tréningrésztvevők bevonására, a tréningek során előforduló nehéz helyzetek, konfliktusok kezelésére.

Témakörök:

 • Önismeret – társismeret
 • Meggyőződések és értékek tisztázása, viselkedésünk alapjai, az egyéni előítéletek felismerése, kezelése
 • Prezentációs, kommunikációs és moderációs készségek fejlesztése
 • Érzelmi-indulati munka a csoportfolyamatokban
 • Konfliktuskezelés, nehéz helyzetek, problémás résztvevők kezelése
 • A tipikus emberi játszmák megélése a csoportokban, ezek felismerése, konfrontációk, játszmazárások
 • A tréneri felelősség kiterjedésének határai
 • Tréningtervezési alapelvek, gyakorlatok tervezése, a gyakorlatok hatásmechanizmusai, a játéktér határai, és a játéktár lehetőségei
 • Tréningforgatókönyv készítése, a tréning megvalósítása, visszajelzés, értékelés, elemzés, összegzés

A képzés engedélyszáma: E-001653/2017-D001

Jelentkezz most tréningjeinkre

„Ahova érdemes elmenned, oda nem vezet rövid út.”

Vavyan Fable

RÓLUNK MONDTÁK

Andrea felkészültsége és emberi kvalitásai magas szakmai színvonalú képzést tettek lehetővé számomra, ahol a gyakorlati oktatáson volt a fő fókusz. Ezzel minden esélyt megkaptam arra, hogy a jövőben a kapott tudást alkalmazva sikeres trénerként tevékenykedhessek. A képzés szakmaiságán túl az önismereti munka is nagyon hangsúlyosan megjelent.

Czirkos Orsolya, Nyelviskola-vezető

Andi egy nyíltszívű, őszinte, jó emberismerő és emberekkel nagyon jól együttműködni tudó tréner. Sikerei, és természetesen a képzések sikere is ebben rejlik. Egyedülálló módon tudta motiválni a képzésen résztvevő kollegáimat, és persze engem is.

Tökéletesen eltalálta az egyensúlyt az elméleti és gyakorlati képzések aránya között. Lelkiismeretes munkájának köszönhetően nem csak szakmai, hanem személyes fejlődést is tapasztaltam mindannyiunkon. Ezúton is köszönöm munkáját!

Szabó Mihály, Termelési vezető, JOST Hungária

I highly recommend Andrea and Krisztina for team training.  They have the ability to manage even the toughest groups, getting them to open up and actively participate.  When I first scheduled the training it was met with a lot of resistance.  After the first session, the entire team insisted on having more.

They provide professional and personable training and quickly connect with the group.  As a result, my team became more cohesive and effective managers.

Gabe Rozsa, General Manager

Andrea volt az, aki segített felismerni a rosszban is a jót. És ez nem egy sablon szöveg. Addig mindent úgy láttam, hogy „hogyan nem sikerülhet”. Aztán sikerült szemléletet váltanom. Sokáig így éltem, aztán jött egy rosszabb periódus, ami elmosta a pozitív énemet… De egy fordulópontnál újra visszatértem a korábban megtanultakhoz és újra talpra álltam belőle. Ez az igazi tanítás – ha a tanító nélkül később is újra tudod élni a dolgokat. Ehhez az kell, hogy ő ne csak mondja, sorolja, darálja…, de érezze, lássa és mutassa az utat. Mert ha egy utat így találsz meg, akkor bármikor vissza tudsz térni rá, még ha le is térsz róla olykor-olykor…

Gyivicsán Gábor, Value Stream Leader, Coloplast

HÍRLEVÉL

Kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre.