TRÉNERKÉPZÉS 2021-2022 SZENTBÉKKÁLLA

 • Ha szeretnél trénerré válni,
 • ha már tréner vagy, de még hiányzik a magabiztosság,
 • ha coach vagy, és dolgozol csoportokkal is, de hiányzik a módszertani tudás a csoport vezetéséhez,
 • ha HR területen dolgozol és érdekel, hogyan lehet hatékony képzéseket tartani,
 • vagy ha egyszerűen az önismeret útját járva szeretnél még többet megtudni magadról, gyere el a Tréning-TÉR májusban induló Trénerképzésére!

A trénerképzés egyszerre módszertan, készségfejlesztés és mély önismereti munka.
A képzés során nagy hangsúlyt fektetünk a tanult ismeretek gyakorlati hasznosítására és a visszajelzésre, korrekcióra.

A képzés tartalma:

 • Tréning tematikák összeállítása
 • Tréning vezetése (megvalósítás, visszajelzés, értékelés, elemzés, összegzés)
 • Csoportdinamikai folyamatok működtetése
 • Tréneri készségek fejlesztése
 • Tréneri módszertani ismeretek
 • Különböző tréning gyakorlattípusok megismerése, kapcsolódó know-how átadás
 • Prezentációs és kommunikációs készségek fejlesztése
 • Egyéni visszajelzés

Hogyan zajlik a képzés?

 • A trénerképzés 10 napban kerül megrendezésre, havonta 1 pénteki nap, és zárásként 2 nap egyben (péntek-szombat).
 • A leendő trénerek maguk is egy tréningcsoportot alkotva vesznek részt a képzésen, melyen a tréning feladatokon keresztül a tréneri módszertant is elsajátítják.
 • Alkalmanként meghatározott témaköröket dolgozunk fel gyakorlati feladatokon keresztül. A fő témakörök: kommunikáció, együttműködés, vezetőfejlesztés, asszertív kommunikáció, prezentáció, csapatépítés. Ezt befolyásolja a résztvevők igénye is.
 • Minden résztvevő egy 60 perces tréningblokkot tart meghatározott témában, melyről visszajelzést kap. Ezáltal az egyéni erősségeket és fejlesztési potenciálokat is feltárjuk.
 • Bemelegítő, energetizáló, záró és egyéb játékos rövid feladatok tárházát ismerhetik meg a résztvevők.
 • A résztvevők a különféle témákhoz kapcsolódó tréninggyakorlatokat, saját tapasztalás útján, módszertannal együtt vihetik haza. Megismerik a gyakorlatok tervezését, instruálását, hatásmechanizmusát, levezetését, összefoglalását.
 • A képzés végére a résztvevők képesek lesznek különböző igényeknek megfelelő tematika összeállítására, a tréning megtartására, a csoportban zajló interakciók és kapcsolatok irányítására, a tréningrésztvevők bevonására, a tréningek során előforduló nehéz helyzetek, konfliktusok kezelésére.
 • Feladatokon, különféle teszteken, visszajelzéseken, csoportmunkán és egyéni megtapasztalásokon valamint ezek tudatosításán keresztül mindenképpen fejlődni fog a résztvevők önismerete is!

Telefon: 06-30-9364-361

A program vezető trénere László Andrea, a Tréning-TÉR Kft. tulajdonos-ügyvezetője és szakmai vezetője.

Bővebb információ és jelentkezés:

László Andrea
06/30/9364-361
laszlo.andrea@treningter.hu,
www.treningter.hu/aktualitások
Facebook: www.facebook.com/treningter

Részletek:

 • A képzés tervezett időpontjai: 2021 szeptember 17., október 15., november 19., december 10., január 14., február 11., március 18., április 15., május 12-13.
 • Helyszín: Szentbékkálla
 • Jelentkezési feltétel: Felsőfokú végzettség
 • A képzés díja: 390.000 Ft/fő, amely tartalmazza a 2 napos zárótréning szállását is, a bankett estéjén a vacsorát. :-)
 • Kedvezmények: Early bird 10%, ha július 31 -ig jelentkezel!
 • Jelentkezési határidő: szeptember 10.

Szeretettel várlak!

Korábbi résztvevők ajánlásai:

„Nagyon jó szívvel ajánlom a Tréner Alapképzést leendő vagy tudásukat fejleszteni kívánó trénereknek, de azoknak is, akiknek elsődleges célja önmaguk fejlesztése.  Andrea tréningjének minden percét hasznosnak, átformálónak és előrevivőnek éreztem. Bátran billent ki a komfortzónádból, ahol a legtöbbet tanulhatsz magadról, helyzeteidről, működési módodról és ahol garantáltan fejlődni fogsz. Teszi mindezt úgy, hogy biztos kézzel, pontosabban tiszta fejjel és szívvel megtart, támogat, mindeközben bátorít és az a cél hajtja, hogy tudását átadja és te fejlődj. Munkáját professzionalizmus, maximalizmus, humánum jellemzi, és valódi emberszeretet övezi.”
Dr. Bányai Edit habilitált egyetemi docens, coach, tréner, Pécs

“A pécsi trénerképző felülírta a várakozásaimat! Sokat tanultam a tréneri munka kihívásairól, a szükséges kompetenciákról, és a módszertani alapokról. Rengeteget tanultam a csoporttól, és rengeteget tanultam magamról, a tematika az önismereti munkára is nagy hangsúlyt fektet. Mégis, ami miatt szívből ajánlom, és ami miatt egyedülálló ez a képzés, az Andi személyisége, hitelessége, transzparenciája, és adni akarása.”
Rajnai Edina, HR szakértő, Pécs

“Kedves Andi, köszönöm azt a rengeteg tudást és tapasztalatot, amit a trénerképzés során megosztottál velünk úgy, hogy mindeközben magadból is adtál. Csodálatos ember, szakember  vagy. Pillanatok alatt kovácsoltál a csoportból összetartó, baráti közösséget. Hálás vagyok Neked a megszerzett tréneri kompetenciákért, de leginkább azért az utazásért, amit az önismeret útján közben bejártam veled. Köszönöm a kapaszkodókat, amit útközben nyújtottál. Jó szívvel ajánlom bármelyik képzésedet!”
Hargitai Ildikó MBA, coach, mentor, tréner, Pécs

“Több éves HR-es tapasztalattal a hátam mögött elérkezettnek láttam az időt, hogy tovább fejlesszem magam ezen a területen is. Célom volt, hogy belső oktatásokat, workshop-at eredményesebben tudjak majd megtartani. Anditól azonban többet is kaptam: ön- és emberismeretet.
Köszönöm az egy évet, a sok közös tanulást és nevetést. Megosztom két legkedvesebb zsinórmértékemet, melyet elhoztam a képzésről: 1. Szeresd a tréningen résztvevőket! 2. Légy transzparens! Jó szívvel ajánlom a képzést.”
Schoblocher Péter, HR vezető, Pécs

“Bár a trénerképzés egy hónapja lezárult, valójában máig emésztem a tényét annak, hogy egy képzésen vettem részt. Hihetetlen és megfoghatatlan, hogy egy képzés hogy lehet ennyire “képzésszerűtlen”. Az én számomra ez nem egy képzés volt. Az én számomra ez inspiráció volt, kaland volt, és nem utolsósorban kapcsolódás volt hozzám nagyon hasonló, csodálatos emberekkel. Andi mellett olyan mértékű elfogadást, befogadást, biztonságot és feltétlen szeretetet tapasztalhattunk meg együtt, ami szerintem ritkán adatik meg egy közösségben. Nekem élmény volt minden perce, és minden alkalommal feltöltődve, csordultig szeretettel mentem haza.

És ami a legjobb: mindez nem ment az ismeretszerzés rovására, sőt! A képzés végi vizsgaalkalmon mi lepődtünk meg a legjobban, hogy egészen váratlan helyekről elő tudtuk szedni a korábban tanultakat, és könnyedén, erőlködés nélkül meg tudtuk oldani a feladatot. Ja kérem, hogy tanulni így is lehet? Én ma már azt mondom, hogy csakis így érdemes – én itt csak kaptam, amiért örökké hálás leszek!”
Happ Judit, Budapest

“Nekem nem könnyű biztonságban érezni magam olyan helyzetben, ahol én vagyok tréneri (domináns) pozícióban, de Andi a tréning során olyan elfogadó légkört alakított ki, hogy még általam ismeretlen kvalitásaim is meg tudtak jelenni, amiket biztosan tovább tudok vinni éles tréning helyzetekre is. Köszönöm Andinak és magamnak, hogy ott lehettem!”
Kléh-Reinle István, Budapest

“Azért jelentkeztem trénerképzésre, mert szerettem volna olyan eszközöket tanulni, amit az oktatói munkám során használhatok azért, hogy a megváltozott hallgatói igényekre reagáljak. A hallgatói visszajelzések rendkívül pozitívak voltak a félévemről, de ami ennél is fontosabb az talán a következő. Nem csak azt tanultam meg, hogyan reptethetek másokat, hanem én magam is megtanultam repülni. Ezt pedig nagyon köszönöm!”
Rácz-Putzer Petra, Phd, PTE, Pécs

„Andi profi tréner, hiteles szakember, és mellette nagyszerű EMBER. Nagyon örülök, hogy tőle tanulhattam.  A trénerképzéstől sokkal többet kaptam, mint egy újabb végzettséget. ​A képzés során összeállt a kép az eredményes és jó tréning részleteiről, önmagam jó működéséről, ami sokkal tudatosabbá és magabiztosabbá tesz a munkámban. Köszönök mindent!!!”
Héra-Tóth Andrea, Pécs

„Ahova érdemes elmenned, oda nem vezet rövid út.”

Vavyan Fable

RÓLUNK MONDTÁK

Andrea felkészültsége és emberi kvalitásai magas szakmai színvonalú képzést tettek lehetővé számomra, ahol a gyakorlati oktatáson volt a fő fókusz. Ezzel minden esélyt megkaptam arra, hogy a jövőben a kapott tudást alkalmazva sikeres trénerként tevékenykedhessek. A képzés szakmaiságán túl az önismereti munka is nagyon hangsúlyosan megjelent.

Czirkos Orsolya, Nyelviskola-vezető

Andi egy nyíltszívű, őszinte, jó emberismerő és emberekkel nagyon jól együttműködni tudó tréner. Sikerei, és természetesen a képzések sikere is ebben rejlik. Egyedülálló módon tudta motiválni a képzésen résztvevő kollegáimat, és persze engem is.

Tökéletesen eltalálta az egyensúlyt az elméleti és gyakorlati képzések aránya között. Lelkiismeretes munkájának köszönhetően nem csak szakmai, hanem személyes fejlődést is tapasztaltam mindannyiunkon. Ezúton is köszönöm munkáját!

Szabó Mihály, Termelési vezető, JOST Hungária

I highly recommend Andrea and Krisztina for team training.  They have the ability to manage even the toughest groups, getting them to open up and actively participate.  When I first scheduled the training it was met with a lot of resistance.  After the first session, the entire team insisted on having more.

They provide professional and personable training and quickly connect with the group.  As a result, my team became more cohesive and effective managers.

Gabe Rozsa, General Manager

Andrea volt az, aki segített felismerni a rosszban is a jót. És ez nem egy sablon szöveg. Addig mindent úgy láttam, hogy „hogyan nem sikerülhet”. Aztán sikerült szemléletet váltanom. Sokáig így éltem, aztán jött egy rosszabb periódus, ami elmosta a pozitív énemet… De egy fordulópontnál újra visszatértem a korábban megtanultakhoz és újra talpra álltam belőle. Ez az igazi tanítás – ha a tanító nélkül később is újra tudod élni a dolgokat. Ehhez az kell, hogy ő ne csak mondja, sorolja, darálja…, de érezze, lássa és mutassa az utat. Mert ha egy utat így találsz meg, akkor bármikor vissza tudsz térni rá, még ha le is térsz róla olykor-olykor…

Gyivicsán Gábor, Value Stream Leader, Coloplast

HÍRLEVÉL

Kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre.