Köllő Ibolya

Szervezetfejlesztési tanácsadó

„Ha megakarod érteni a világegyetem természetét, fogd fel úgy, mint amit teljes egészében a tudat teremt.” – Avatamsaka sutra

Milyen világban élünk? A nagyvilág eseményeinek alakulására nekünk, az emberek legnagyobb részének a befolyása mértékegységben ki sem fejezhetően kicsi. Egyedül képtelenek vagyunk megoldani a környezeti problémákat, a társadalmi igazságtalanságokat és nincs befolyásunk a minket körülvevő világ kiszámíthatatlanságára.

Mégis, akkor mit tehetünk, hogy a világ jobb hely legyen?

Egy lehetőség: minden nap felkelhetünk úgy, hogy irányvételünk, gondolataink, beszédünk, tetteink helyesek legyenek.

Na és mi a helyes, kérdezhetnéd. Mindenkinek más, nem igaz?

Csak tedd fel magadnak, vagy akár másoknak a kérdést: Miben segíthetek? És akkor közelebb kerülhetünk a válaszhoz, hogy mi a helyes. Biztos, hogy nem sikerül mindig helyesen gondolkodni, beszélni, cselekedni, de a törekvésünk segít úton maradni és segíteni másoknak.

A Szegedi Egyetemen (akkor JATE) szereztem bölcsész diplomát, HR tanulmányokat a gödöllői Szent István Egyetemen folytattam már gyakorló háeresként. Több, mint 20 éve dolgozom a HR szakmában vállalati oldalon és nagyjából 10 éve a tanácsadói munkát is végzek.

Nem mondhatnám, hogy tudatos döntés eredményeként léptem a HR pályára. Útkeresőpályakezdőként akkori főnököm indított el: hosszú évek vezetői tapasztalatával jobban látta, hogy a HR munkát nekem találták ki. Azóta is hálás vagyok neki ezért és mentori tevékenységéért.

A Tréning Tér csapatát vállalati HR folyamatok, rendszerek kiépítésével, optimalizálásával kapcsolatos projekjeiben támogatom. A jó HR rendszer támogatja az adott vállalat céljainak elérését, teret ad a párbeszédre vezetőknek egymás közt és munkatársaikkal, nincs túlbonyolítva, ezért szívesen használják. A Tréning Térrel ilyen rendszerek megvalósítására törekszünk.

Jelentkezzen most tréningjeinkre

„Ahova érdemes elmenned, oda nem vezet rövid út.”

Vavyan Fable

RÓLUNK MONDTÁK

Andrea felkészültsége és emberi kvalitásai magas szakmai színvonalú képzést tettek lehetővé számomra, ahol a gyakorlati oktatáson volt a fő fókusz. Ezzel minden esélyt megkaptam arra, hogy a jövőben a kapott tudást alkalmazva sikeres trénerként tevékenykedhessek. A képzés szakmaiságán túl az önismereti munka is nagyon hangsúlyosan megjelent.

Czirkos Orsolya, Nyelviskola-vezető

Andi egy nyíltszívű, őszinte, jó emberismerő és emberekkel nagyon jól együttműködni tudó tréner. Sikerei, és természetesen a képzések sikere is ebben rejlik. Egyedülálló módon tudta motiválni a képzésen résztvevő kollegáimat, és persze engem is.

Tökéletesen eltalálta az egyensúlyt az elméleti és gyakorlati képzések aránya között. Lelkiismeretes munkájának köszönhetően nem csak szakmai, hanem személyes fejlődést is tapasztaltam mindannyiunkon. Ezúton is köszönöm munkáját!

Szabó Mihály, Termelési vezető, JOST Hungária

I highly recommend Andrea and Krisztina for team training.  They have the ability to manage even the toughest groups, getting them to open up and actively participate.  When I first scheduled the training it was met with a lot of resistance.  After the first session, the entire team insisted on having more.

They provide professional and personable training and quickly connect with the group.  As a result, my team became more cohesive and effective managers.

Gabe Rozsa, General Manager

Andrea volt az, aki segített felismerni a rosszban is a jót. És ez nem egy sablon szöveg. Addig mindent úgy láttam, hogy „hogyan nem sikerülhet”. Aztán sikerült szemléletet váltanom. Sokáig így éltem, aztán jött egy rosszabb periódus, ami elmosta a pozitív énemet… De egy fordulópontnál újra visszatértem a korábban megtanultakhoz és újra talpra álltam belőle. Ez az igazi tanítás – ha a tanító nélkül később is újra tudod élni a dolgokat. Ehhez az kell, hogy ő ne csak mondja, sorolja, darálja…, de érezze, lássa és mutassa az utat. Mert ha egy utat így találsz meg, akkor bármikor vissza tudsz térni rá, még ha le is térsz róla olykor-olykor…

Gyivicsán Gábor, Value Stream Leader, Coloplast

HÍRLEVÉL

Kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre.