Czirkos Orsolya

Czirkos_Orsolya

„Az élet a folyamatos fejlődésről szól; úgy is mondhatnánk, az élet mértékegysége a változás” Iain Menzies Banks

Munkám során elsősorban az embert látom, aki fejlődni szeretne. A fejlődése érdekében kísérem őt az éppen felmerült nehéz helyzetében a saját megoldásáig vezető úton. Hitem szerint nem válik el egymástól az életvezetési és a vállalati coach munkája, hiszen legyen szó magánéleti vagy éppen munkahelyi kihívásról, mindig egy ember áll a helyzet mögött, akinek az egyik életterülete hat a másikra, és viszont.

Eddigi karrierem során volt alkalmam megismerni mind a multinacionális cégek világát, mind a kkv szektort, ezért a másik ember irányába – dolgozzék is bármilyen környezetben – értő figyelemmel tudok fordulni, ha a munkáját érintően szeretne fejlődni. Saját vezetői tapasztalataimból is merítve segítem a vezetők munkáját, előre lépését.

Eredeti végzettségem szerint német nyelvtanár vagyok, a Veszprémi Egyetemen szereztem diplomámat. Az elmúlt években végeztem coach kineziológusként, trénerként és business coachként. Küldetésemnek érzem hozzásegíteni az embereket az élet minden területére vonatkozóan a kölcsönösen örömteli együttműködés képességének elsajátítására. Ennek során különös hangsúlyt kap a belső motiváció megtalálása, fenntartása, az inspiráció, valamint az őszinte, nyílt kommunikáció.