Czirkos Orsolya

Operatív vezető, tréner, coach

„Az élet a folyamatos fejlődésről szól; úgy is mondhatnánk, az élet mértékegysége a változás” – Iain Menzies Banks

Munkám során elsősorban az embert látom, aki fejlődni szeretne. A fejlődése érdekében kísérem őt az éppen felmerült nehéz helyzetében a saját megoldásáig vezető úton. Hitem szerint nem válik el egymástól az életvezetési és a vállalati coach munkája, hiszen legyen szó magánéleti vagy éppen munkahelyi kihívásról, mindig egy ember áll a helyzet mögött, akinek az egyik életterülete hat a másikra, és viszont.

Eddigi karrierem során volt alkalmam megismerni mind a multinacionális cégek világát, mind a kkv szektort, ezért a másik ember irányába – dolgozzék is bármilyen környezetben – értő figyelemmel tudok fordulni, ha a munkáját érintően szeretne fejlődni. Saját vezetői tapasztalataimból is merítve segítem a vezetők munkáját, előre lépését.

Eredeti végzettségem szerint német nyelvtanár vagyok, a Veszprémi Egyetemen szereztem diplomámat. Az elmúlt években végeztem coach kineziológusként, trénerként és business coachként. Küldetésemnek érzem hozzásegíteni az embereket az élet minden területére vonatkozóan a kölcsönösen örömteli együttműködés képességének elsajátítására. Ennek során különös hangsúlyt kap a belső motiváció megtalálása, fenntartása, az inspiráció, valamint az őszinte, nyílt kommunikáció.

Jelentkezz most tréningjeinkre

„Ahova érdemes elmenned, oda nem vezet rövid út.”

Vavyan Fable

RÓLUNK MONDTÁK

Andrea felkészültsége és emberi kvalitásai magas szakmai színvonalú képzést tettek lehetővé számomra, ahol a gyakorlati oktatáson volt a fő fókusz. Ezzel minden esélyt megkaptam arra, hogy a jövőben a kapott tudást alkalmazva sikeres trénerként tevékenykedhessek. A képzés szakmaiságán túl az önismereti munka is nagyon hangsúlyosan megjelent.

Czirkos Orsolya, Nyelviskola-vezető

Andi egy nyíltszívű, őszinte, jó emberismerő és emberekkel nagyon jól együttműködni tudó tréner. Sikerei, és természetesen a képzések sikere is ebben rejlik. Egyedülálló módon tudta motiválni a képzésen résztvevő kollegáimat, és persze engem is.

Tökéletesen eltalálta az egyensúlyt az elméleti és gyakorlati képzések aránya között. Lelkiismeretes munkájának köszönhetően nem csak szakmai, hanem személyes fejlődést is tapasztaltam mindannyiunkon. Ezúton is köszönöm munkáját!

Szabó Mihály, Termelési vezető, JOST Hungária

I highly recommend Andrea and Krisztina for team training.  They have the ability to manage even the toughest groups, getting them to open up and actively participate.  When I first scheduled the training it was met with a lot of resistance.  After the first session, the entire team insisted on having more.

They provide professional and personable training and quickly connect with the group.  As a result, my team became more cohesive and effective managers.

Gabe Rozsa, General Manager

Andrea volt az, aki segített felismerni a rosszban is a jót. És ez nem egy sablon szöveg. Addig mindent úgy láttam, hogy „hogyan nem sikerülhet”. Aztán sikerült szemléletet váltanom. Sokáig így éltem, aztán jött egy rosszabb periódus, ami elmosta a pozitív énemet… De egy fordulópontnál újra visszatértem a korábban megtanultakhoz és újra talpra álltam belőle. Ez az igazi tanítás – ha a tanító nélkül később is újra tudod élni a dolgokat. Ehhez az kell, hogy ő ne csak mondja, sorolja, darálja…, de érezze, lássa és mutassa az utat. Mert ha egy utat így találsz meg, akkor bármikor vissza tudsz térni rá, még ha le is térsz róla olykor-olykor…

Gyivicsán Gábor, Value Stream Leader, Coloplast

HÍRLEVÉL

Kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre.