Földine Pék Rita

„Mindenki a saját világában él. Ha meg akarjuk változtatni a világunkat, nekünk kell megváltoznunk.”
Rüdiger Dahlke

régi keretekből való kilépéshez, és egy újfajta, a kívánt eredményt hozó viselkedési stratégia kialakításához sok esetben készségfejlesztés vagy attitűdváltás is szükséges. Erre kiváló lehetőség a tréning, vagy egy coaching folyamat. Coach-ként és trénerként azon fáradozom, hogy a hozzám forduló személy átléphesse a saját korlátait, s merje élni azt az életet, amit élhetne, ha legyőzné a belső akadályait. Megtiszteltetésnek érzem, ha ezen az úton kísérő lehetek.

Eredeti szakmám szerint közgazdász vagyok, a coaching és tréning tevékenység megkezdése előtt több évig dolgoztam a verseny szférában tanácsadóként. Az így szerzett tapasztalataim révén nyitott vagyok a gazdasági szektorban dolgozók problémáira, kihívásaira. Könnyen bele tudok helyezkedni a beszélgetés során kirajzolódó szituációkba, konfliktus- illetve stresszhelyzetekbe. Ez segíti a megértést és a helyes megoldás megtalálásának hatékony támogatását.

Az emberi kapcsolatok mindig is mélyen foglalkoztattak. Többek között ez vitt új hivatásom irányába. Küldetésemnek érzem az emberek támogatását a tudatos élet felé vezető úton.

Folyamatosan képzem magam, ami egyrészt segít a látóköröm szélesítésében, másrészt új módszerekkel gyarapszik az eszköztáram. A szakmai ismeretek mellett a személyiségem fejlesztésére, önmagam megismerésére is nagy hangsúlyt fektetek. Hiszem, hogy a másik emberhez az út önmagunkon keresztül vezet. Minél jobban ismerem magam, annál inkább megértem és elfogadom a másik ember tetteit, hozzám való viszonyulását.

Földiné Pék Rita
coach, tréner, mediátor